Laden...
lock_open Inloggenkey_go Registreren

Allergenen


Glutenvrij
Alleen glutenvrije producten, die voorverpakt worden ingekocht, kunnen verkocht worden als 100% glutenvrij. In ons geval is dat brood, en glutenvrij en lactosevrij gebak. Voor de andere producten, die zonder gluten in eigen bakkerij worden vervaardigd, geldt dat er altijd kruisbestuiving mogelijk is, omdat er in onze bakkerij altijd met gluten wordt gewerkt.

Lactosevrij
Zoals boven al genoemd, kopen we lactosevrij gebak in. Maar natuurlijk zijn ook de veganistische producten uit de bakkerij zonder lactose. De meeste broodsoorten zijn lactosevrij, alleen in witbrood zit lactose . Voor witte broodjes geldt dit ook. 


Suikervrij
Het assortiment suikervrij is klein, alleen suikervrij gebak wordt verkocht.

 

Veganistisch
Wij hebben een beperkt aanbod veganistisch gebak. Daarnaast is het meeste brood veganistisch. Voor andere wensen gaan wij graag voor u aan de slag.

Zoutarm
Wij verkopen zoutarm (tarwe)brood uit de vriezer. Wij bakken dit zelf, maar verkopen er te weinig van om het iedere dag vers te bakken.

Koolhydraat beperkt/arm
Dit brood wordt wel iedere dag vers voor u gebakken. Uiteraard beperkt, maar we hebben altijd nog een voorraadje in de diepvries, dus in principe is het altijd voorradig.