Laden...
lock_open Inloggenkey_go Registreren


Specialiteiten


Als Fryske bakker kan je niet om de Friese specialiteiten heen. Wij maken deze producten dan ook alleen met de allerbeste grondstoffen, echte vakmensen en pure passie. Afgelopen jaren hebben wij dan ook hoge ogen gegooid tijdens Friese bakwedstrijden.

- Oranjekoek – in de top 10 bij de wedstrijd van de LC in 2018
- Suikerbrood – kampioen in 2019
- Roggebrood – kampioen in 2019
- Fryske dúmkes – in de top 5 bij Fryslân Culinair

Uiteraard mogen de verschillende soorten reepkoeken niet onbreken en wat dacht u van de keallepoat, suikerkoek, oranjelatten en kruidkoek. Heeft u ze al geproefd?

Desembrood
Ons desembrood wordt gemaakt van een desem wat tien jaar geleden al is gestart. De rijke smaak proeft u terug in ons assortiment aan desembrood. Inmiddels breidt het assortiment zich steeds meer uit, kent u onze desembroden al?

Ontbijt, High tea en bruidstaarten.
Wij verzorgen ook graag een ontbijt of een high tea voor u. Informeer naar mogelijkheden en prijzen, wij proberen zoveel mogelijk aan uw wensen tegemoet te komen! Dit geldt ook voor bruidstaarten. Wij adviseren u graag, maak een afspraak en wij bespreken met plezier uw persoonlijke ideeën over de taart voor de mooiste dag van uw leven.

Cadeaupakketten
Tenslotte kunnen wij cadeaupakketten samenstellen, aangepast aan wensen en budget. Stuk voor stuk unieke cadeaus, die de ontvanger met veel plezier zal krijgen.